Kontakt

Har du frågor runt Götalandsbanan? Kanske ska du skriva en artikel eller bara är nyfiken på hur vi jobbar och vad som händer?

I menyn till höger hittar du filer som vi tror att du kanske kan ha användning för. Vi publicerar även alla våra pressreleaser där så att du enkelt kan ladda ner dem.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller om det är något du vill ha förtydligat. Skicka ett mail, använd formuläret nedan eller slå oss en signal!

Hör av dig!

Stefan Lind
Projektledare
Tel: 036-10 50 84
stefan.lind@gotalandsbanan.se

Jenny Lagström
Marknadskommunikatör
Tel: 036-10 29 85
jenny.lagstrom@gotalandsbanan.se

 

Kontrollfråga *

Presskontakt

Jenny Lagström

036-10 29 85
jenny.lagstrom@gotalandsbanan.se

Götalandsbanan

Götalandsbanan är en organisation som bygger på ett samverkansavtal mellan de fyra stora kommunerna på sträckan; Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping samt Stockholms läns landsting.

Organisationens syfte är att verka för att tillgodose parternas önskemål om att få Götalandsbanan i full sträckning klar senast år 2031. Organisationen ska också arbeta för att samordna övergripande samverkans-, kommunikations/informations- och kunskaps­uppgifter som bedöms bättre kunna utföras gemensamt för att på ett mer effektivt och rationellt sätt kunna åstadkomma Götalands­banans järnvägs- och samhällsutbyggnad.

036-10 50 84

info@gotalandsbanan.se